Kuysten Advies & Zekerheid
.
E-mail
Wachtwoord
wachtwoord vergeten?
www.kuystenadvies.nlwww.kuystenadvies.nl

WELKOM!

Persbericht (07-02-2018)

U kent ons bedrijf als uw advieskantoor in hypotheken, verzekeringen en pensioenen. En dat blijft zo.
 
Onze bedrijfsnaam is echter met ingang van 1 februari 2018 gewijzigd. Mede-eigenaar Arjan van Helvert is teruggetreden uit Kuysten & van Helvert B.V. en gaat verder met Polaris Pensioenen B.V. Rianne en Pieter Kuijsten zetten het kantoor voort op de huidige locatie onder de nieuwe naam: 

Kuysten Advies & Zekerheid

Download hier het volledige persbericht
Download hier het bewaaroverzicht van namen en adressen.Kuysten Advies & Zekerheid is, voor zowel bedrijven als particulieren, al meer dan 25 jaar een vertrouwd, allround advieskantoor op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Opgericht in 1990 door Rianne Kuysten is het kantoor de afgelopen jaren gegroeid tot een kantoor met 10 medewerkers. Onze betrokken en vakkundige adviseurs staan u bij om de juiste keuzes te maken. Met kennis van zaken en zicht op de markt geven we helder, duidelijk en transparant advies. Wij zijn het loket voor een brede financiĆ«le dienstverlening. Ouderwets bij u thuis of op de zaak en modern met de juiste online toepassingen.

On-line, telefonisch en aan tafel staan we dichtbij u als klant van Kuysten Advies & Zekerheid. In onze dienstenwijzer zetten we een en ander verder uiteen.